Help

We're here to help! Use the search box below to find answers.

Search results

  1. How do I apply for a handicap parking permit or plates?

    prosthetic or other device.   Handicap Plates To obtain Handicapped License plates in the State of Nebraska, ... Question:  How do I apply for a handicap parking permit or plates? Answer:  Handicapped Parking ... Handicap Permits and Plates visit: https://dmv.nebraska.gov/dvr/handicapped-plate-permit ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  2. Do I need apportioned license plates, and if so, how do I apply?

    of power unit and trailer exceeds 26,000 lbs., and, it will be traveling out-of-state.  To apply to ... Question:  Do I need apportioned license plates, and if so, how do I apply? Answer:  You will need ... the Motor Carrier Services division for apportioned license plates, the application can be found on ...

    Laurie - 06/28/2019 - 7:45am

  3. I am leased to another carrier who is reporting my miles and fuel for IFTA, but I am running under my own apportion (IRP) plate. What records do I need to maintain?

    running under my own apportion (IRP) plate. What records do I need to maintain? Answer:  Detail mileage ... plate and reported annually.  Manual or electronic records need to be maintained for 5 years.  See ...

    Laurie - 06/28/2019 - 7:52am

  4. I have received a Toll/Parking Violation for an IRP issued plate

    Question:  I have received a Toll/Parking Violation for a plate that isn’t mine. Answer:  E-mail ...

    Laurie - 02/13/2026 - 3:12pm

  5. How do I renew my license when I am out of the state?

    Question:  How do I renew my license when I am out of the state? Answer:  Nebraska standard ... operator's licensed drivers (Class O) that are out of the state during their renewal period (60 days prior to ... Out-of-State for more information. ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  6. How do I get a replacement license if I am in the military and stationed elsewhere?

    to keep your license current by renewing by mail or online if possible. If you are in the state of ... Nebraska and wish to keep your license current you can renew online, by mail, following the Out-Of-State ... Nebraska, you will follow the regular In-State Renewal process. If you are stationed out of the state of ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  7. How do I renew my license if I am in the military and stationed elsewhere?

    to keep your license current by renewing by mail or  online  if possible. If you are in the state of ... Nebraska and wish to keep your license current you can renew  online, by mail, following the  Out-Of-State ... Nebraska, you will follow the regular In-State Renewal process. If you are stationed out of the state of ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  8. Can I use my state CDL anywhere in the United States?

    Question:  Can I use my state CDL anywhere in the United States? Answer:  Your type of CDL license ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  9. Do I need an IFTA permit, and if so, how do I apply?

    trailer exceeds 26,000 lbs., and, it will be traveling out-of-state.  The application and information ... related to the IFTA program can be found at https://dmv.nebraska.gov/mc/apply-ifta-license ...

    Laurie - 06/28/2019 - 7:46am

  10. How do I change my name on my driver's license?

    Question:  How do I change my name on my driver's license? Answer:  Your name must be updated ... within 60 days of your name change.  Visit a driver's licensing location to make the updates to your ... license. You must bring your previous license and evidence of your name change:  Certified documents such ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  11. How do I change my name on my ID card?

    days of your  name change.  Visit a  driver's licensing location  to make the updates to your ... license. You must bring your previous ID and evidence of your name change:  Certified documents such as ... a marriage license, divorce decree or a court order. The documentation that you present must enable the ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  12. Can I renew my commercial drivers license online?

    Question:  Can I renew my commercial drivers license online? Answer:  You are able to renew your ... Commercial Driver Licenses (CDL) online. You can find out if you are eligible to renew a Nebraska Commercial ... Driver License by entering your information into the online application. For specific information ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  13. How do I apply for a driver's license?

    Question:  How do I apply for a driver's license? Answer:  Details on applying for a standard ... Operator's License (Class O) visit: https://dmv.nebraska.gov/dl/driver-license When applying for your initial ... Class O License you must bring the following documentation to the DMV:  One form of primary ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  14. How can I renew my drivers license?

    Question:  How can I renew my drivers license? Answer:  Renew your driver's license online or ... visit a driver's licensing office. ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  15. How do I apply for a motorcycle license?

    Question:  How do I apply for a motorcycle license? Answer:  When applying for your initial Class ... M License you must bring the following documentation to the DMV:  One form of primary identification Two ... additional requirements visit: https://dmv.nebraska.gov/dl/motorcycle-license-class-m ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

Recent Interactions