Help

We're here to help! Use the search box below to find answers.

Search results

  1. I registered for the UCR program, but I didn’t get a UCR registration. Do I need to carry proof that I paid the UCR fees?

    Question:  I registered for the UCR program, but I didn’t get a UCR registration. Do I need to ... carry proof that I paid the UCR fees? Answer:  No, there is no registration carried in your units.  Law ... enforcement verifies your registration on-line. ...

    Laurie - 06/28/2019 - 7:49am

  2. How do I change my address on my car registration?

    Question:  How do I change my address on my car registration? Answer:  Visit your local county ... treasurer to update your address on your Vehicle Registration.  ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  3. How do I change my name on my vehicle registration?

    Question:  How do I change my name on my vehicle registration? Answer:  Visit your local county ... treasurer to update your name on your Vehicle Registration.  ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  4. How do I change my name on my driver's license?

    within 60 days of your name change.  Visit a driver's licensing location to make the updates to your ... license. You must bring your previous license and evidence of your name change:  Certified documents such ... Question:  How do I change my name on my driver's license? Answer:  Your name must be updated ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  5. How do I apply for a driver's license?

    Class O License you must bring the following documentation to the DMV:  One form of primary ... identification Two documents to verify residential address See a full list of acceptable items: Nebraska ... Department of Motor Vehicles Identification/Address/Social Security Verification ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  6. How do I change my name on my ID card?

    days of your  name change.  Visit a  driver's licensing location  to make the updates to your ... license. You must bring your previous ID and evidence of your name change:  Certified documents such as ... a marriage license, divorce decree or a court order. The documentation that you present must enable the ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  7. What Information is required to be kept on my mileage records for IFTA and/or IRP?

    Question:  What Information is required to be kept on my mileage records for IFTA and/or IRP? ... required raw data.  ... jurisdiction.  This can be kept manually or by a GPS system that is able to capture and extract all of the ...

    Laurie - 06/28/2019 - 7:51am

  8. Where can I find my IFTA miles to file my next quarterly return or make a payment on-line?

    the miles as required for our on-line IFTA services.  If you did not keep a copy, you will need to ... call our office and request the information from the staff.  You will be required to answer questions ... on-line? Answer:  Our office recommends keeping a copy of your previously filed return in order to report ...

    Laurie - 06/28/2019 - 7:48am

  9. Do I need apportioned license plates, and if so, how do I apply?

    exceeding 26,000 lbs., or the power unit has 3 or more axles, or the gross vehicle weight of the combination ... of power unit and trailer exceeds 26,000 lbs., and, it will be traveling out-of-state.  To apply to ... Question:  Do I need apportioned license plates, and if so, how do I apply? Answer:  You will need ...

    Laurie - 06/28/2019 - 7:45am

  10. When do I need to do my DOT required biennial update?

    Question:  When do I need to do my DOT required biennial update? Answer:  If the next-to-last ... digit of your USDOT number is odd, file your update every odd-numbered calendar year.  If the ... next-to-last digit of your USDOT number is even, file your update every even numbered calendar year.  The last ...

    Laurie - 06/28/2019 - 7:53am

  11. I am no longer keeping manual records and are now keeping electronic records. What do I need to keep?

    will need to make sure that you have all of the required information:  Date, beginning/ending odometer, ... latitude, longitude, and actual ECM odometer reading of each ping.  Make sure you have access to this ...

    Laurie - 06/28/2019 - 7:52am

  12. How do I apply for a commercial drivers license?

    Commercial Learner's Permit (CLP). The CLP is a precondition to the initial issuance of the Commercial ... Question:  How do I apply for a commercial drivers license? Answer:  You must first obtain your ... Driver's License.  ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  13. How do I change my address on my drivers license?

    within 60 days of your address change. Update your address online or visit a driver's licensing ... Question:  How do I change my address on my drivers license? Answer:  Your address must be updated ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  14. How do I change my address on my commercial drivers license?

    be updated within 60 days of your address change.  Update your address online or visit ... Question:  How do I change my address on my commercial drivers license? Answer:  Your address must ... a driver's licensing location to make the updates to your CDL. ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  15. How many times can you take your driving test?

    show proof of successful completion of a DMV approved driver training course, or have held a LPD for at ... least 90 days Any test failed may not be retaken the same day. Please refer to section 1C of the manual ... Class M licenses that fail three (3) successive drive tests will not be eligible to reapply until they: ...

    ashly - 06/30/2017 - 4:05pm

Recent Interactions