Help

We're here to help! Use the search box below to find answers.

Search results

  1. How do I renew my license if I am in the military and stationed elsewhere?

    Question:  How do I renew my license if I am in the military and stationed elsewhere? Answer:  ... There are special driver’s licensing rules if you are on active duty in the military and stationed ... to keep your license current by renewing by mail or  online  if possible. If you are in the state of ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  2. How do I get a replacement license if I am in the military and stationed elsewhere?

    Answer:  There are special driver’s licensing rules if you are on active duty in the military and stationed ... to keep your license current by renewing by mail or online if possible. If you are in the state of ... Nebraska and wish to keep your license current you can renew online, by mail, following the Out-Of-State ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  3. Can I renew my commercial drivers license online?

    regarding qualification requirements, read more about the Nebraska Driver License on the Nebraska DMV ... Question:  Can I renew my commercial drivers license online? Answer:  You are able to renew your ... Commercial Driver Licenses (CDL) online. You can find out if you are eligible to renew a Nebraska Commercial ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  4. How do I renew my license when I am out of the state?

    Question:  How do I renew my license when I am out of the state? Answer:  Nebraska standard ... operator's licensed drivers (Class O) that are out of the state during their renewal period (60 days prior to ... license expiring for those turning 21, 90 days for all other renewals), may apply for renewal, prior to ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  5. How can I renew my drivers license?

    Question:  How can I renew my drivers license? Answer:  Renew your driver's license online or ... visit a driver's licensing office. ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  6. How do I renew my ID card?

    Question:  How do I renew my ID card? Answer:  Renew your ID card online or visit a driver's ... licensing office. ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  7. Am I required to pay the Federal Heavy Vehicle Use Tax (HVUT)?

    Question:  Am I required to pay the Federal Heavy Vehicle Use Tax (HVUT)? Answer:  If your truck ... is registered over 55,000 lbs., you are required to pay the HVUT, Form 2290.   You can file online at ... www.irs.gov. The receipted copy is required to be submitted to the Motor Carrier Services office when ...

    Laurie - 06/28/2019 - 7:57am

  8. How do I apply for a motorcycle license?

    additional requirements visit: https://dmv.nebraska.gov/dl/motorcycle-license-class-m ... Vehicles Identification/Address/Social Security Verification   For additional details on testing and ... Question:  How do I apply for a motorcycle license? Answer:  When applying for your initial Class ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  9. How can I renew my vehicle registration?

    Question:  How can I renew my vehicle registration? Answer:  Motor vehicle registrations may be ... renewed either online, by mail or in person at your county location. ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  10. How do I change my name on my driver's license?

    Question:  How do I change my name on my driver's license? Answer:  Your name must be updated ... legal name after marriage must be on the marriage license. ... within 60 days of your name change.  Visit a driver's licensing location to make the updates to your ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  11. What Information is required to be kept on my mileage records for IFTA and/or IRP?

    Question:  What Information is required to be kept on my mileage records for IFTA and/or IRP? ... required raw data.  ...

    Laurie - 06/28/2019 - 7:51am

  12. How do I change my name on my ID card?

    name after marriage must be on the marriage license. ... Question:  How do I change my name on my ID card? Answer:  Your name must be updated within 60 ... days of your  name change.  Visit a  driver's licensing location  to make the updates to your ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  13. Where can I find my IFTA miles to file my next quarterly return or make a payment on-line?

    the miles as required for our on-line IFTA services.  If you did not keep a copy, you will need to ... on-line? Answer:  Our office recommends keeping a copy of your previously filed return in order to report ... call our office and request the information from the staff.  You will be required to answer questions ...

    Laurie - 06/28/2019 - 7:48am

  14. What do you need to take a driving test?

    must meet these requirements: Vehicle must be in good mechanical condition. Model year vehicles 1964 or ... applicant for the drive test and it must be representative of the type of license applied for. The vehicle ... later must have a passenger safety belt that is clean and in working order for Driver Licensing ...

    ashly - 06/07/2017 - 12:01pm

  15. How do I change my address on my drivers license?

    Question:  How do I change my address on my drivers license? Answer:  Your address must be updated ... within 60 days of your address change. Update your address online or visit a driver's licensing ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

Recent Interactions