Help

We're here to help! Use the search box below to find answers.

Search results

  1. How do I register my new vehicle?

    Question:  How do I register my new vehicle? Answer:  Vehicles to be registered for the first time may be registered either in person or by mail. For first time registration, the following documents must be presented ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  2. Do I need to register my electric scooter?

    Question:  Do I need to register my electric scooter? Answer:  No. Review the list of vehicles exempt from registration in Nebraska. ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  3. How can I pay for my traffic or parking ticket?

    Question:  How can I pay for my traffic or parking ticket? Answer:  Visit the Nebraska Judicial Branch Internet Payment System. ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  4. How can I obtain a copy of the driver manual?

    Question:  How can I obtain a copy of the driver manual? Answer:  All driver's manuals can be found at:  https://dmv.nebraska.gov/manuals   ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  5. Can I renew my commercial drivers license online?

    You can find out if you are eligible to renew a Nebraska Commercial ... the Nebraska Driver License on the Nebraska DMV website. ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  6. How do I obtain a salvaged title?

    Question:  How do I obtain a salvaged title? Answer:  For information on salvage titles visit: https://dmv.nebraska.gov/dvr/title/motor-vehicles-salvage-titles ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  7. Do I need to pay UCR fees?

    Question:  Do I need to pay UCR fees? Answer:  If you have an Interstate DOT number, meaning you cross state lines, you are required to register and pay UCR fees each calendar year.   Log into the UCR website ...

    Laurie - 06/28/2019 - 7:49am

  8. How do I apply for a driver's license?

    https://dmv.nebraska.gov/dl/driver-license When applying for your initial Class O License you must bring ... Nebraska Department of Motor Vehicles Identification/Address/Social Security ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  9. How do I apply for a motorcycle license?

    to verify residential address See a full list of acceptable items: Nebraska ... visit: https://dmv.nebraska.gov/dl/motorcycle-license-class-m ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  10. How do I purchase a fuel and/or trip permit and what is the cost?

    Question:  How do I purchase a fuel and/or trip permit and what is the cost? Answer:  Permits are sold through the Nebraska DMV website under ... https://dmv.nebraska.gov/services 72 hour trip permit cost $25 with a payment processing fee of $2 72 ...

    Laurie - 06/28/2019 - 7:50am

  11. When I register my new truck, will I also get an IFTA decal?

    at https://dmv.nebraska.gov/services.  Or, send a request to our office with a $1.00 for each set ...

    Laurie - 06/28/2019 - 7:47am

  12. I have an established IRP account and need to add or remove a truck from my account. What paperwork do I need?

    at https://dmv.nebraska.gov/mc/making-changes-my-account   ...

    Laurie - 06/28/2019 - 7:45am

  13. How can I get a veteran designation on my ID card?

    Question:  How can I get a veteran designation on my ID card? Answer:  Step 1: Register with the Nebraska Department of Veterans' Affairs Military & Veterans’ Registry. Step 2: Once approved, order ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  14. I am leased to another carrier who is reporting my miles and fuel for IFTA, but I am running under my own apportion (IRP) plate. What records do I need to maintain?

      https://dmv.nebraska.gov/mc/ifta-record-keepingaudit for questions related to record keeping. ...

    Laurie - 06/28/2019 - 7:52am