Help

We're here to help! Use the search box below to find answers.

Search results

  1. How do I get a replacement ID card?

    Question:  How do I get a replacement ID card? Answer:  Replace your ID card online or visit a driver's licensing office. ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  2. How do I renew my ID card?

    Question:  How do I renew my ID card? Answer:  Renew your ID card online or visit a driver's licensing office. ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  3. Where do I send my medical card certification?

    Question:  Where do I send my medical card certification? Answer:  The DMV no longer accept Medical Examiner Cards (MECs) submitted by applicants. Your Medical Examiner Card (MEC) must be updated to FMCSA's ...

    Laurie - 05/27/2025 - 4:02pm

  4. How do I change my address on my ID card?

    Question:  How do I change my address on my ID card? Answer:  You can update your address online or visit a driver's licensing office. ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  5. How can I get a veteran designation on my ID card?

    Question:  How can I get a veteran designation on my ID card? Answer:  Step 1: Register with the Nebraska Department of Veterans' Affairs Military & Veterans’ Registry. Step 2: Once approved, order ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  6. How do I change my name on my ID card?

    Question:  How do I change my name on my ID card? Answer:  Your name must be updated within 60 days of your  name change.  Visit a  driver's licensing location  to make the updates to your license. You must ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  7. How do I obtain a copy of someone else's driving record?

    are credit card or an electronic check.   The fee is $3.00 per record. ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  8. Can I request a driver's record online?

    Question:  Can I request a driver's record online? Answer:  Driver records may be obtained via our online service and may be viewed immediately upon purchase. Acceptable methods of payment are credit card ...

    Anonymous (not verified) - 06/30/2025 - 9:25am

  9. How do I get a copy of my driving record?

    Question:  How do I get a copy of my driving record? Answer:  Driver records may be obtained via our online service and may be viewed immediately upon purchase. Acceptable methods of payment are credit card ...

    Anonymous (not verified) - 06/30/2025 - 9:28am

  10. When do I need to do my DOT required biennial update?

    The last number indicates the month the update must be filed.  It is due ...

    Laurie - 06/28/2019 - 7:53am

  11. How do I renew my license when I am out of the state?

    or Identification Card by mail.  See  Driver's Licensing Renewals Out-of-State ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  12. How do I get a replacement license if I am in the military and stationed elsewhere?

    papers, valid for 60 days after discharge, or d) military ID card. You ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  13. How do I renew my license if I am in the military and stationed elsewhere?

    valid for 60 days after discharge, or d) military ID card. You ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm