Help

We're here to help! Use the search box below to find answers.

Search results

  1. How do I apply for a motorcycle license?

    Question:  How do I apply for a motorcycle license? Answer:  When applying for your initial Class ... M License you must bring the following documentation to the DMV:  One form of primary identification Two ... additional requirements visit: https://dmv.nebraska.gov/dl/motorcycle-license-class-m ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  2. What do you need to take a driving test?

    applicant for the drive test and it must be representative of the type of license applied for. The vehicle ... later must have a passenger safety belt that is clean and in working order for Driver Licensing ... and in working order for Driver Licensing Staff and driver's use. Vehicle speedometer must work ...

    ashly - 06/07/2017 - 12:01pm

  3. How do I apply for a commercial drivers license?

    Question:  How do I apply for a commercial drivers license? Answer:  You must first obtain your ... Driver's License.  ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  4. How do I change my address on my drivers license?

    Question:  How do I change my address on my drivers license? Answer:  Your address must be updated ... within 60 days of your address change. Update your address online or visit a driver's licensing ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  5. How do I change my address on my commercial drivers license?

    Question:  How do I change my address on my commercial drivers license? Answer:  Your address must ... a driver's licensing location to make the updates to your CDL. ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  6. How do I apply for a learner's permit?

    Operator’s (Class O) or Motorcycle (Class M) License. Learner's Permit holders must be accompanied by ... a licensed driver who is at least 21 years old. View the  Learner's Permit (LPD)  page for additional ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  7. Do I need a motorcycle license to ride a scooter or moped?

    Question:  Do I need a motorcycle license to ride a scooter or moped? Answer:  Yes, review the ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  8. How do I get a replacement ID card?

    a driver's licensing office. ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  9. How do I change my address on my ID card?

    or visit a driver's licensing office. ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  10. Can I use my state CDL anywhere in the United States?

    Question:  Can I use my state CDL anywhere in the United States? Answer:  Your type of CDL license ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  11. How many times can you take your driving test?

    Class M licenses that fail three (3) successive drive tests will not be eligible to reapply until they: ...

    ashly - 06/30/2017 - 4:05pm

  12. Do I need an IFTA permit, and if so, how do I apply?

    related to the IFTA program can be found at https://dmv.nebraska.gov/mc/apply-ifta-license ...

    Laurie - 06/28/2019 - 7:46am

  13. Am I required to take a motorcycle training course?

    Question:  Am I required to take a motorcycle training course? Answer:  No, however you will be required to pass a motorcycle skills test. Find a Motorcycle Safety Foundation Course.  Learn more information on where to schedule your Motorcycle Testing app ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  14. Am I required to wear a motorcycle helmet while riding a motorcycle in Nebraska?

    Question:  Am I required to wear a motorcycle helmet while riding a motorcycle in Nebraska? Answer:  Yes, review the Motorcycle Operator's Manual for more information. ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  15. How can I get a veteran designation on my ID card?

    Question:  How can I get a veteran designation on my ID card? Answer:  Step 1: Register with the Nebraska Department of Veterans' Affairs Military & Veterans’ Registry. Step 2: Once approved, order the new ID  online or visit your local Departmen ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

Recent Interactions