Help

We're here to help! Use the search box below to find answers.

Search results

  1. How many times can you take your driving test?

    Question:  How many times can you take your driving test? Answer:  All applicants for Class O and Class M licenses that fail three (3) successive drive tests will not be eligible to reapply until they: show proof ...

    ashly - 06/30/2017 - 4:05pm

  2. How do I change my address on my car registration?

    Question:  How do I change my address on my car registration? Answer:  Visit your local county treasurer to update your address on your Vehicle Registration.  ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  3. How do I register my new vehicle?

    to be registered for the first time may be registered either in person or by mail. For first time registration, the following documents must be presented to the County Treasurer: Proof of Financial Responsibility (Insurance). Proof must ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  4. What do you need to take a driving test?

    The vehicle must be furnished by the applicant for the drive test and it must be representative of the type of license applied for. The vehicle must meet these requirements: Vehicle must be in good mechanical condition. Model year vehicles ...

    ashly - 06/07/2017 - 12:01pm

  5. How do I apply for a commercial drivers license?

    Question:  How do I apply for a commercial drivers license? Answer:  You must first obtain your Commercial Learner's Permit (CLP). The CLP is a precondition to the initial issuance of the Commercial ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  6. How do I change my name on my driver's license?

    Answer:  Your name must be updated within 60 days of your name change.  Visit a driver's licensing location to make the updates to your license. You must ... The documentation that you present must enable the driver licensing staff to tie ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  7. How do I change my name on my ID card?

    must be updated within 60 days of your  name change.  Visit a  driver's licensing location  to make the updates to your license. You must ... The documentation that you present must enable the driver licensing staff to tie ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  8. Are my IFTA decals vehicle specific?

    must be recorded. ...

    Laurie - 06/28/2019 - 7:48am

  9. How do I change my address on my commercial drivers license?

    Question:  How do I change my address on my commercial drivers license? Answer:  Your address must be updated within 60 days of your address change.  Update your address online or visit a driver's licensing ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  10. How do I change my address on my drivers license?

    Question:  How do I change my address on my drivers license? Answer:  Your address must be updated within 60 days of your address change. Update your address online or visit a driver's licensing location. ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  11. When I register my new truck, will I also get an IFTA decal?

    Question:  When I register my new truck, will I also get an IFTA decal? Answer:  No, the IFTA decal must be requested separate from the truck registration.  The decal can be requested on-line ...

    Laurie - 06/28/2019 - 7:47am

  12. Where do I send my medical card certification?

    Question:  Where do I send my medical card certification? Answer:  The DMV no longer accept Medical Examiner Cards (MECs) submitted by applicants. Your Medical Examiner Card (MEC) must be updated to FMCSA's ...

    Laurie - 05/27/2025 - 4:02pm

  13. How do I contact Motor Carrier Services?

     68509-4729 Our office hours are 8:00 a.m. – 5:00 p.m. (Central Time)  Monday ...

    Laurie - 08/11/2022 - 2:42pm

  14. How do I apply for a handicap parking permit or plates?

    to all individuals who qualify. To qualify, the applicant must have ... individual must have a certified medical condition that limits personal ...

    Anonymous (not verified) - 01/26/2024 - 3:46pm

  15. I am no longer keeping manual records and are now keeping electronic records. What do I need to keep?

    will also need to download the raw data information that list the date, time ...

    Laurie - 06/28/2019 - 7:52am